informalitet

  • A është amnistia fiskale “thikë me dy presa” dhe a do ketë një “fat” ndryshe nga nisma e vitit 2011?
  • 1 Maji i Shqipërisë, papunësi e pabarazi të ardhurash në 30 vite tranzicion
  • Rama: Brenda 24 orëve, propozim për shpërblim punëtorëve informalë që denoncojnë punëdhënësin