#faktoje.al #factchecking#koronavirus #masaparandaluese #ministriaeshendetesise

  • ‘Mishmash’ me numrin e testeve dhe të prekurve nga COVID-19
  • Hapja e bizneseve të tjera, a do t’u rezistojmë dot masave të reja?
  • Kryeministri Rama jep shifra të pavërteta mbi testimet për COVID-19 në Ballkan