Etilda Gjonaj

  • Lufta kundër korrupsionit dhe “notat jo kaluese” që penalizojnë Shqipërinë
  • Lleshaj: Gjysma e gjykatësve dhe prokurorëve nuk e kalojnë “Vetting-un”
  • Gjyq në kohën e koronavirusit, gjykata respekton kërkesën e ministres Gjonaj
  • “Fillimi i vitit 2020 do ta gjejë vendin me Gjykatë të Lartë”
  • A e ulën korrupsionin institucionet “e reja” në drejtësi?
  • Gjonaj flet për rekorde por 12 burgje kanë mbipopullim