Erion Brace

  • Braçe: Ujë 24 orë për Çermat, do hiqen pompat, tubacionet dhe depozitat nga banesat
  • 1 vit pas miratimit të ndryshimeve në ligj, shkollat plot me pije energjike dhe me sheqer
  • Borxhi Publik, Erion Braçe: Në 100 lekë, 68 i kemi borxh
  • Erion Braçe: 500 mijë shqiptarë të larguar nga vendi nga 2013-ta
  • Rrugëtimi i Thumanë-Kashar, që prej mbrojtjes nga qeveria, tek anulimi i kontratës dhe “çmimi i lartë” i Zv/Kryeministrit