Borxhi Publik

  • Akuzat e ndërsjella politike, shifrat reale të borxhit publik dhe 4 P-të
  • A u rrit mirëqenia më shumë se sa borxhi, siç Beqaj deklaroi?
  • Borxhi Publik, Erion Braçe: Në 100 lekë, 68 i kemi borxh