banka boterore

  • Rama premtoi përmirësimin e klimës së biznesit, raportet vijojnë të tregojnë të kundërtën
  • Shqiptarët, populli më i varfër në Europë e Ballkan
  • A është amnistia fiskale “thikë me dy presa” dhe a do ketë një “fat” ndryshe nga nisma e vitit 2011?
  • Sistemi i “brishtë” shëndetësor shqiptar përballë pandemisë “Covid-19”
  • Organizmat ndërkombëtarë, kërkesë Shqipërisë: Rrisni investimet në shëndetësi