ballsh

  • Shtohen premtimet e pambajtura për naftëtarët e Ballshit
  • Saga e naftëtarëve të Ballshit, thellohet problemi me pagat
  • “Punësim dhe dinjitet”, qeveria shkeli zotimin për Ballshin e Poçemin