Arif Tafani

  • Arif Tafani: Legjenda e ujit të pijshëm do të marrë fund në Belsh
  • Në Belsh ka ende fshatra pa qendra shëndetësore edhe pse u premtuan 5 vite më parë
  • Arif Tafani: Të gjitha kopshtet dhe shkollat në Belsh do të rikonstruktohen