arben malaj

  • Akuzat e ndërsjella politike, shifrat reale të borxhit publik dhe 4 P-të
  • Paketë e tretë apo plan rimëkëmbjeje, ekspertët tregojnë argumentat
  • Zbutja e papunësisë në Shqipëri, e kushtëzuar nga rikthimi i pandemisë
  • Çfarë u mungon dy paketave të ndihmës ekonomike nga qeveria, sipas ekspertëve
  • S&P: Ekonomia shqiptare ndër 15 më të rrezikuarat në botë nga COVID-19, ndikim të madh në turizëm
  • Ekonomia e “infektuar” nga koronavirusi, çfarë thonë ekspertët për planin e qeverisë