anëtarësim

  • A duhet “fajësuar” Maqedonia e Veriut se penalizoi Shqipërinë për negociatat me BE-në?
  • Balla: Duhet domosdoshmërisht që brenda muajit qershor ta kemi votuar Reformën Zgjedhore
  • Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut, në kushte jo të favorshme para 8 qershorit