Organizatat e mbrojtjes së grave dhe qytetarë të shqetësuar protestuan sot në Vlorë përdhunimin e një gruaje 26-vjeçare nga një grup dhunuesish dhe ngjarjet që e pasuan. Në mbështetje të mbijetuarës, gjendja e së cilës është rënduar edhe më tej nga kërcënimet që ka marrë nga familjet dhe miqtë e të pandehurve, dy prej të cilëve mbeten në kërkim, protestuesit kërkuan hetim të përgjegjshëm dhe në kohën e duhur, si dhe masën maksimale të dënimit për autorët.