25 fakte për t’u faktuar

Qendra “Faktoje”, e mbështetur për të dytin vit radhazi nga National Endowment for Democracy (NED), po zbaton në 15 bashki të vendit projektin mbi promovimin e llogaridhënies së zyrtarëve të lartë.

Ekipi i Faktojes, në bashkëpunim të ngushtë me gazetarë dhe aktivistë të shoqërisë civile, do të monitorojë premtimet e dhëna të 15 kryebashkiakëve dhe zbatimin e ligjit të transparencës, të procesit të konsultimit në këto bashki.

Raportin e monitorimit të mbajtjes së premtimeve të kryebashkiakëve dhe zbatimit te detyrimeve ligjore të transparencës dhe procesit të konsultimit publik nga bashkitë për vitin 2019-2020 mund ta aksesoni këtu.