• Yuri Kim nuk paralajmëroi arrestimin e Berishës dhe Metës në një ditë
  • Mos prisni biletën, Islanda nuk ofron para për t’u martuar me vajzat e saj
  • Patrulla e KFOR nuk u sulmua në Veriun e Kosovës
  • Shpenzimet e Ramës për udhëtime nuk kanë ç’iu duhen qytetarëve, sipas Kryeministrisë
  • Koment nga juristi Dardan Mustafaj për Faktoje mbi ligjin për të drejtën e informimit
  • Si ta (mirë)kuptojmë vendosjen bustit të Stalinit në oborrin e Vilës 30
  • Përfundon 1/3-ta e afatit të punimeve, projekti i përroit të qytetit të Lushnjes ende në fazë fillestare
  • Shkaktimi i tërmeteve në Greqi nga sistemin kërkimor HAARP, i pafaktuar
  • 40,000 banorë të Unazës së Myzeqesë në terr – si u zbatua përgjysmë projekti i Rilindjes Rurale