• Biden dhe Macron nuk do organizojnë konferencë paqeje për Ukrainën
  • Mjekimi për zemrën me këshilla nga mjekët e rremë
  • Masat kufizuese për samitin penguan frekuentimin e mësimit në Tiranë
  • Granit Xhaka nuk është nën hetim nga FIFA
  • Mjekë të rremë për mjekimin çudibërës për shikimin
  • Aktori Veleshnja bie “viktimë” e portaleve
  • Dizinformim me fotot e viktimave të inskenuara të luftës në Ukrainë
  • Asnjë rrezik nga vaksinimi ndaj HPV, dozat janë provuar efikase prej 15 vitesh 
  • Kapiteni i Katarit nuk mbajti flamurin palestinez gjatë ndeshjes