• Portalet riciklojnë “shqetësimin” e Rudina Xhungës për bashkëshortin
  • Mjekimi për kockat “këshillohet si mrekulli” nga mjeku i rremë
  • Ushtria braziliane nuk ekzekutoi aleatët e presidentit Lula da Silva
  • Premtimi për zgjerimin emergjent të rrugës së spitalit në Krujë, i pambajtur
  • Kruja dhe Fushë-Kruja nuk furnizohen 16 orë në ditë me ujë të pijshëm
  • Marketing dizinformues me shifra të fryra viktimash dhe mjekë të rremë
  • Mjekë të rremë për medikamente çudibërëse
  • 2 muaj për të kthyer përgjigje zyrtare, Ministria e Shëndetësisë e ngadaltë me transparencën
  • Vaksinimi falas për HPV nisi sipas kalendarit, mjekët: Parandalon kancerin në qafën e mitrës