• Klasat kolektive, po penalizojnë arsimimin e mijëra fëmijëve 
  • Kushi: Kemi vendosur 144 oficerë sigurie në shkolla
  • 2 vite pas tërmetit, banorët e Marikajt dhe Marqinetit ende “në qiell të hapur”
  • Basha: Njerëzit po marrin me listë si asnjëherë më parë në 30 vite
  • 4 javë pas nisjes së mësimit, ende nuk ka mësues ndihmës për klasat e para dhe të dhjeta
  • Banorët e Grizës, Zharrëzës dhe Frashërit “bashkëjetojnë” me ujërat e zeza
  • Vokshi: Qeveria rimbursoi vetëm 40 dollarë për një të sëmurë me Covid-19
  • Lezhë, në pallatin gjysmë të shembur jeta ‘vazhdon normalisht’
  • Veliaj: Do kalojmë në regjim të punës me dy turne për rijetësimin e Piramidës