• Institucionet ulin transparencën, 4 nga 15 dërgojnë faturat për udhëtimet e titullarëve
  • A ishte tragjedia e Velipojës një ngjarje e paralajmëruar?
  • Barazia gjinore në RMV e Shqipëri, larg realitetit evropian
  • RMV zbut masat anti-COVID, ndërkohë procesi i vaksinimit ecën ngadalë 
  • Faktoje fiton gjyqin për faturat me kryeministrinë, në shkallën e parë
  • Të investosh për t’i dhënë fund dhunës ndaj fëmijëve
  • Mos-mbrojtja e Liqenit të Ohrit në Shqipëri e Maqedoni, rrezikon statusin në UNESCO
  • Euro-integrimet, ndarja e RMV-së dhe Shqipërisë mund të nxisë pakënaqësi
  • Monumentet e Kulturës kërcënohen nga klima, neglizhenca dhe koncesionet, sipas ekspertëve