• Petrit Vasili: Nga viti 2013 në Shqipëri nuk ka pasur asnjë spital të ri
  • Rama: Nga 15 marsi te gjitha hyrjet tokësore do të mbyllen
  • COVID-19 ul çmimin e naftës, por Shqipëria ende ndër vendet “më të shtrenjta”
  • Shqipëria përballet me pandeminë “COVID-19” me orare të kufizuara dhe pasiguri në furnizimin me ujë të pijshëm
  • Si qëndron “e vërteta” rreth Ibuprofenit dhe COVID-19?
  • Në kërkim të ekuilibrave, mes nevojës për siguri dhe rrezikut të shkeljeve së të drejtave të njeriut
  • COVID-19/ Shifrat e Italisë dhe ato të Shqipërisë