• Ku u la premtimi për spitalin e Laçit e ku ka mbetur rindërtimi
  • Barra e shëndetësisë, në kurriz të mjekëve pensionistë
  • Antishpifja rikthehet në Kuvend, reagon komuniteti i gazetarëve dhe shoqëria civile
  • “Verifikimi i fakteve” misioni i përbashkët i “Faktoje” dhe Departamentit te Gazetarisë dhe Komunikimit
  • Ahmetaj: Brenda korrikut të gjitha familjet do marrin paratë për dëmtimet DS1-DS3
  • Shkodër, situata kritike nga Covid-19 nuk po e rrit ndërgjegjësimin për rrezikun
  • Viti shkollor “pandemik”, në Elbasan shkollat e kopshtet janë pa ujë
  • Argëtim me “pikatore” në Vlorë, kufizimi i muzikës paralizon lokalet
  • Covid-19 “penalizon” 300 mijë të sëmurë kronikë