• Elbasan, përfshirja e përkohshme në skemën e ndihmës i la pa zgjidhje familjet në nevojë
  • Tirana në 30 vite, asnjë bibliotekë të re!
  • Faktoje në ditën e të drejtës për informim, nga 510 kërkesa, as gjysma nuk kanë përgjigje
  • A u dyfishua numri i psikologëve dhe punonjësve socialë në shkolla?
  • A mund të “fajësohet” pandemia për mungesën e ndihmës për të prekurit nga tërmetet në Korçë
  • Shkollat në Mirditë, mes mungesës së ujit dhe mësimit në klasa kolektive
  •  40 premtime, në 10 bashki
  • Ku u la premtimi për spitalin e Laçit e ku ka mbetur rindërtimi
  • Barra e shëndetësisë, në kurriz të mjekëve pensionistë