• Spiropali: Brenda shtatorit nis ndërtimi i pallateve të reja në Kavajë e Golem
  • Taksat mbi karburantin, çfarë presin fermerët pas premtimit të radhës
  • Asnjë shtëpi gati për banim në njësinë Gjepalë të Shijakut
  • A po respektohet protokolli anti-Covid në autobusët e transportit publik në Tiranë?
  • Vaksinimi kundër koronës, askush nuk ka plan të futen mikroçipa në trupat tanë
  • Korçë, Covid-19 rrënoi biznesin e bar-kafeve, dështoi edhe “strategjia” e bashkisë për festat në format pandemie
  • Mohohet paketa e tretë për biznesin e vogël
  • Mësimi me katër turne, sfida e shkollave në Tiranë e Durrës
  • Shkodër, COVID-19 dhe dhuna në familje, a mjafton vetëm rehabilitimi i grave të dhunuara?