• Veliaj: Fillimi i vitit të ri do na gjëje me punimet në bllokun “Abdyl Frashëri”
  • Dy standardet e ndërtimit për spitalin e Laçit dhe të Fierit
  • Rindërtimi i shkollave nga BE dhe UNDP, standard tjetër transparence
  • Deklaratat e Telitit për koston e programit të PD, ‘lëvizin’ me 185 mln euro
  • Rrugët rurale në Librazhd as po mirëmbahen e as po riparohen
  • Ministria e Kulturës, 0 fatura udhëtimi, vetëm preventiv shpenzimesh
  • Rakacolli: Shqipëria e para në Ballkanin Perëndimor për vaksinimin e popullsisë
  • Mungojnë shifrat zyrtare për mësuesit e prekur dhe që kanë humbur jetën nga Covid-19
  • Monumentet e Kulturës në Gjirokastër vuajnë harresën institucionale