Prej kohësh qarkullojnë informacione të ndryshme mbi koronavirusin. Disa prej tyre kanë qenë mite të cilat kanë nxitur keqinformimin dhe përhapjen e panikut. “Faktoje” ka përzgjedhur 10 prej miteve që kanë qarkulluar më shumë në mediat shqiptare dhe rrjetet sociale së fundmi: