BallinaPremtimeTre vjet pas premtimit të Ramës për kompleksin sportiv në Vlorë, “nuk është ngulur asnjë gozhdë”

Tre vjet pas premtimit të Ramës për kompleksin sportiv në Vlorë, “nuk është ngulur asnjë gozhdë”

Të fundit

Më të lexuarat

spot_img

Website është në proces rindërtimi, ju falënderojmë për kuptimin dhe durimin tuaj.

X