Po Lexoni:
Trajnim mbi gazetarinë e të dhënave dhe atë investigative

Trajnim mbi gazetarinë e të dhënave dhe atë investigative

Trajnim mbi gazetarinë e të dhënave dhe atë investigative nga Paul Bradshaw dhe Peter Geoghegan.

Aktiviteti dy-ditor me trajnerët britanikë u mundësua falë mbështetjes së Ambasadës Britanike në Tiranë dhe USAID-it ” Drejtësi për të gjithë” .Trajnim mbi gazetarinë e të dhënave dhe atë investigative nga Paul Bradshaw dhe Peter Geoghegan.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shkruani fjalën dhe shtypni enter.