BallinaUncategorizedThirrje për ekspertë

Thirrje për ekspertë

Në kuadër të projektit BAT, po kërkohet media mentor për të trajnuar organizata të shoqërisë civile, studiuesit dhe gazetarët mbi transparencën buxhetore, llogaridhënien, integrimin gjinor dhe mjetet për monitorimin dhe vlerësimin e buxhetit.

Aplikantët duhet të sjellin CV-në e tyre dhe ofertën financiare. Afati deri më datë 3 Tetor 2023.

Për më shumë lexoni termat e referencës.

Tors-media-expert

Të fundit

Më të lexuarat

spot_img