Uzina e ferrokromit Burrel

  • Ish-Azotiku dhe Rafineria e Naftës në Fier, “vatrat e nxehta” ku ndotja kryhet me leje mjedisore
  • Gjiknuri: Uzina e Ferrokromit Burrel prodhon 36 mijë ton në vit