ujesjelles

  • Braçe: Ujë 24 orë për Çermat, do hiqen pompat, tubacionet dhe depozitat nga banesat
  • Shqipëria përballet me pandeminë “COVID-19” me orare të kufizuara dhe pasiguri në furnizimin me ujë të pijshëm