shefqet ndroqi

  • Manastirliu: Kemi ende kapacitete të lira…
  • “Shefqet Ndroqi” pa psikologë edhe pas vetëflijimit të tre pacientëve me Covid-19
  • Efekti “Copycat” dhe raportimi i vetëflijimeve të pacientëve të infektuar nga Sars-Cov-2
  • Hapja e shërbimit të Kardiokirurgjisë tek “Shefqet Ndroqi”, ministria nuk kthen përgjigje