Olta Xhaçka

  • Ministrja e Mbrojtjes  Xhaçka: 14% e efektivëve tanë jashtë vendit janë gra dhe vajza
  • Ministria e Mbrojtjes nuk kthen përgjigje për rrëshqitjet e tokës në Gjirokastër
  • Xhaçka: Shqipëria do të rrisë me 60% prezencën e trupave të saj në Afganistan