masa parandaluese

  • E diela e shtetrrethimit në Tiranë, Durrës e Gjirokastër
  • Kufizimi drastik i lëvizjes në Tiranë shton dyndjet dhe radhët
  • Kalimtarët i binden shtetrrethimit, pas orës 18:00 zbrazen rrugët e Tiranës
  • 10 pyetjet më të zakonshme mbi koronavirusin sipas BBC