manastirliu

  • A u shtuan masat kundër koronavirusit në Sanatorium, QSUT dhe Spitalin Infektiv?
  • Përdorimi masiv i shishës vë në lëvizje Qeverinë dy javë pas investigimit të “Faktoje”