korce

  • Dardha dhe Voskopoja në Korçë, “në pritje” të përmbushjes së premtimeve
  • Busti i Asdrenit, muzeu i rakisë dhe pishina në Korçë, premtimet e pambajtura të bashkisë
  • A u shndërrua Ravoniku në një “lagje” të Korçës siç u premtua në 2015-n?
  • Pallati i sportit dhe stadiumi në Korçë, premtimet e pambajtura dhe të “ricikluara” të kryebashkiakut Filo
  • A mund të “fajësohet” pandemia për mungesën e ndihmës për të prekurit nga tërmetet në Korçë
  • Protesta në kohë pandemie
  • Konvikte të reja me “Paktin për universitetin”, Shahini shkel premtimin
  • 6 muaj pas tërmetit, dhjetra banorë në Korçë pa banesë
  • Rruga Qukës-Qafë Plloçë, segmenti që nuk mbaron prej një dekade