Fatmir Xhafaj

  • 6 “ultimatumet” e Lulzim Bashës dhe rikthimi aty ku e nisi
  • Saga e përgjimeve/ Kur flet politika, hesht drejtësia
  • Xhafaj: 2017-a, me numrin më të ulët të vrasjeve në 27 vite