EU

  • Çfarë do të bëhet me gjobat që shqiptarët po marrin nga shteti grek?
  • A pati solidaritet evropian dhe jo vetëm, në “luftën” e deritanishme ndaj pandemisë Covid-19?
  • Një “cicërimë” në Twitter dhe dera që s’u hap (kurrë)