durres

  • Si po shkon inspektimi në Durrës 10 ditë pas tërmetit
  • Vonohet inspektimi, banorët marrin vetë situatën në dorë
  • Kryebashkiakja e Durrësit jeton me rrogën e shtetit dhe qiradhënie
  • Dako zhgënjen fermerët për rezervuarët
  • Premtimi i Dakos për rrugët rurale, “prioriteti” në gjendje të mjerueshme
  • Plazhi i Durrësit/ Sa nga 10 kriteret të vendosura me VKM plotëson
  • Rama: 613 kilogramët e kokainës u kapën pa bashkëpunimin e ndërkombëtarëve