dritan leli

  • Vlorë/ Mjedisi dhe turizmi, 4 vite pas premtimeve të Dritan Lelit
  • Ujrat e zeza derdhen në det
  • Klosi-Leli: Ujërat e zeza nuk derdhen më në det
  • Zëvendësim i vazhdueshëm i pishave përgjatë Lungomares
  • Dritan Leli: Nga cepi në cep Vlorën e përshkon për 3-4 minuta edhe gjatë sezonit turistik
  • Bashkia Vlorë: Qytetin e dekorojmë me fonde modeste për fundvit