BallinaFake newsSi të mbrojmë shëndetin mendor gjatë pandemisë

Si të mbrojmë shëndetin mendor gjatë pandemisë

Mos u Rrej! Ruaj veten!
Pandemia godet fort jo vetëm trupin e njeriut por dhe gjendjen e tij psikologjike.
Depresioni njohu rritje gjatë pandemisë. COVID-19 shkaktoi frikë dhe panik, ndërsa izolimi në karantinë ankth dhe stres.
Faktoje jep disa këshilla të thjeshta si të mbrojmë shëndetin mendor gjatë pandemisë dhe infodemisë.
Bashkoju rrugëtimit tonë, duke ndarë videon dhe këtë tekst.
Beso në fakte!

Të fundit

Më të lexuarat

spot_img