BallinaAktiviteteNdiqni nga këtu LIVE konferencën e "Faktoje"

Ndiqni nga këtu LIVE konferencën e “Faktoje”

Sot dhe dy ditët në vijim, “Faktoje” organizon konferencën rajonale mbi dizinformimin. Klikoni këtu për të ndjekur LIVE konferencën në Facebook.

 

Të fundit

Më të lexuarat

spot_img