Gazetaret dhe shoqeria civile protestojne sot para Kuvendit kundër “Paketës Antishpifje” që pritet të kalojë sot për miratim.

Protesta është thirrur në orën 9:30 teksa në 10:00 fillon seanca e Kuvendit.