Lajme që të rrejnë, shpërndahen gati-gati me një frymë!
Duket se askush nuk kursehet më për like apo share mbi lajme të pavërteta që ndjellin panik. Ndaj Faktoje këtë muaj ka nisur fushatën kundër disinformimit. Sot më shumë se kurrë kemi nevojë për Fakte.
Fakto dhe ti! Mos u rrej!
Merr vetëm 1 minutë nga koha jote, dhe shkëput zinxhirin e disinformimit