BallinaFake newsInformacioni përhapet më shpejt se edhe vetë virusi

Informacioni përhapet më shpejt se edhe vetë virusi

Mos u Rrej, Fakto edhe ti! Ti mund të jesh burim i infodemisë.
Ndalu pak, merr disa sekonda , mendohu dhe zgjidh zinxhirin e dezinformimit. “Faktoje” këshillon disa mënyra të thjeshta me qëllim mbrojtjen e vetes suaj dhe të tjerëve nga informacioni i rremë në platformën Whatsapp.

Të fundit

Më të lexuarat

spot_img