• Vaksinat kundër Covid nuk rrisin 7 herë rrezikun nga infektimi
  • Rama shkel premtimin dhe u kthehet kritikuesve në rrjetet sociale
  • Teknologjia 5G nuk ka lidhje me Covid dhe tragjedinë në Korenë e Jugut
  • Qeveria ka shpenzuar para për “Parkun Eden”, ndryshe nga ç’deklaroi kryeministri
  • Fasadat e Peshkopisë, një premtim që po mbahet
  • I pasaktë lajmi për Turqinë në gatishmëri për luftë me Greqinë
  • Ekspertët holandezë takojnë aktivistë të shoqërisë civile dhe trajnojnë gazetarët për etikën në media dhe fact – checking
  • Banka Botërore nuk i ka certifikuar nga ana mjedisore tecet lundruese të Vlorës
  • Gjysmë e vërteta e inflacionit të ulët në Shqipëri