• Asnjë investim për shmangien e përmbytjeve në Bërdicë
  • Riciklim i lajmit për gabimin drejtshkrimor në kartëmonedhat shqiptare
  • 80 apartamentet e reja në Lezhë përfunduan, por deri në fillim të nëntorit asnjë familje s’kishte hyrë brenda
  • Disa fakte pse është pjesërisht i vërtetë dyfishimi i buxhetit 2023 në krahasim me 2013-n
  • Vendosja e kamerave të sigurisë në Shëngjin dhe Lezhë, premtim pjesërisht i mbajtur
  • Protesta e shqiptarëve në Angli nuk u nxit nga Rama
  • Redon Makashi nuk i ka dhënë fund beqarisë!
  • Punësimi part-time, një mundësi më shumë për të rinjtë në Korçë
  • Raiffeisen nuk është sulmuar nga hackerat!