• Premtimi i Dakos për rrugët rurale, “prioriteti” në gjendje të mjerueshme
  • Dy ish-kryetarët e KQZ interpretojnë vendimin e Kolegjit Zgjedhor
  • Krujë/ Kryebashkiaku Artur Bushi rikandidon pa mbajtur premtimet
  • Has/ Adem Lala mbyll mandatin me disa premtime të mbajtura
  • Infrastruktura në Has 4 vite pas premtimeve të kryebashkiakut Adem Lala
  • Politika “lë turistët tek dera”, numër serioz anulimesh
  • Misioni ndërkombëtar në Shqipëri: Liria e shtypit në përkeqësim
  • Saga e përgjimeve/ Kur flet politika, hesht drejtësia
  • Vlorë/ Mjedisi dhe turizmi, 4 vite pas premtimeve të Dritan Lelit