• Në 5 shkolla në fshatrat e Shkodrës, vetëm 1 tablet i dhuruar nga MASR
  • Djegia e mbeturinave, Leli “harron” premtimin për ndaljen e saj tek ish fusha e aviacionit
  • Rindërtimi i shkollave në Durrës, nën trysninë e afateve të vendosura nga kryeministri
  • Shkodër, në shkollat e fshatrave ku dezinfektimi bëhet me ujë pusi dhe mësuesit punojnë edhe si roje
  • 200 milion lekë për banesat sociale në Vlorë
  • Vlora 24 orë ujë, premtimi i pambajtur i çdo fushate!
  • Karpeni, mes portit imagjinar dhe mundësive të pashfrytëzuara për zhvillim
  • Në Shkodër po shmanget mjeku i familjes, ata që dyshojnë për Covid, ‘dynden’ në spital
  • Gjithë premtimet për riparimin e plotë të rrugës së shkatërruar Strugë – Qafë Thanë mbeten fjalë boshe