sezon turistik

  • Dritan Leli: Nga cepi në cep Vlorën e përshkon për 3-4 minuta edhe gjatë sezonit turistik
  • Shëngjin/ Pushuesit dhe kushtet e plazhit, një raport i pabalancuar