Perballe

  • Rrugëtimi i Thumanë-Kashar, që prej mbrojtjes nga qeveria, tek anulimi i kontratës dhe “çmimi i lartë” i Zv/Kryeministrit
  • Arben Ahmetaj: Financojmë universitetin tre herë më shumë se më parë