Ministria per Evropen dhe Punet e Jashtme

  • Alvinin e shpëtuam… çfarë do të ndodhë me të tjerët?
  • Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme nuk kujtohet të kthejë përgjigje për abetaren shqip në Luginën e Preshevës