karta e studentit

  • Karta shqiptare e studentit, sa larg Europës!
  • Shërbimet e kartës së studentit dhe gjetjet e “Faktoje-s”
  • Karta e studentit ofron mbi 170 shërbime, por mungojnë më baziket